Persbericht verhuizing Le Mirage

Two-B engineering huurt 865 m² in Le Mirage
18-12-2015
Two-B engineering en het vastgoedfonds beheerd door Rockspring NPS Property II hebben een langjarig huurcontract afgesloten voor kantoorruimte in Le Mirage in Utrecht.

Two-B engineering, dat gespecialiseerd is in duurzaam beheer van ondergrondse infrastructurele netwerken, huurt circa 865 m² op de tiende etage van het gebouw. De begane grond van Le Mirage is onlangs gerenoveerd. De huurders kunnen nu gebruikmaken van een nieuw ingerichte business lounge met  koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo.

Het gebouw dat is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox, is door de ligging op Kanaleneiland goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Andere huurders in het gebouw zijn ABN Amro Lease, Brunel, First Investments en GGN, dat recent nog een contract voor 865 m² afsloot. Momenteel is nog ca. 8.000 m²  beschikbaar voor verhuur.

Oranjeborch Bedrijfsmakelaars stond Two-B engineering bij. CBRE adviseerde de verhuurder in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.